Gašper Rifelj Glasbena šola logo
  • Facebook
  • Instagram

GAŠPER RIFELJ 

Glasbenik, pevec, avtor glasbe in besedil, igralec v muzikalih ter ustanovitelj in vodja glasbene šole.

Glasbenik, pevec, avtor glasbe in besedil, igralec v muzikalih ter ustanovitelj in vodja glasbene šole.

Njegovi glasbeni začetki segajo v rano otroštvo, ko se je začel učiti harmoniko, nato kasneje kitaro, na Konservatoriju za glasbo pa tudi klavir. Leta 2015 je uspešno zaključil šolanje na Konservatoriju za glasbo v Novem mestu, smer petje. Poleg šolanja je svoje glasbeno in pevsko znanje izpopolnjeval pri priznanih profesorjih petja pri nas (Željka Predojević, Nataša Nahtigal, Nace Junkar) ter pri svetovno priznanem londonskem učitelju petja (Joshua Alamu). Sodeloval je na vseh večjih slovenskih festivalih (Slovenska popevka, Ema, Melodija morja in sonca), sodeloval z večjimi glasbenimi zasedbami in orkestri (Simfonični orkester in Big band RTV Slovenija, Policijski orkester, Orkester Slovenske vojske, Tamburaški orkester Dobreč ...). Od leta 2018 igra glavno vlogo v muzikalu “Madagascar”, od septembra 2019 pa v muzikalu “Ljubezenske prevare”. V letošnjem letu bo izdal svoj prvi avtorski album, ki ga snema z odlično produkcijsko ekipo.

BOJAN RISTIĆ 

Klasična, električna kitara in violina

Bojan Ristić je nižjo glasbeno šolo končal v Beogradu, v Ljubljani pa Konservatorij za glasbo. Njegovi učenci dosegajo zlate nagrade na državnih tekmovanjih, nekateri pa so bili sprejeti tudi na SGBŠ in Akademijo za glasbo v Ljubljani. Igra kitaro v skupinah Samorog, Deep Purfle in Embargo. Kot solist je sodeloval z večjimi orkestri (SNG Opera Ljubljana, Slovenska Filharmonija, Simfonični orkester Domžale-Kamnik ...) in tudi z večjimi glasbenimi izvajalci pri nas in v tujini (Esma Redžepova, Neisha, Jan Plestenjak).

 

Zaposlen je bil v orkestru SNG Opera in balet Ljubljana, na glasbeni šoli Jesenice, Walfdorski šoli v Ljubljani, Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani, glasbeni šoli Črnomelj in Srednji vzgojiteljski šoli Metlika. 

GREGOR ZAGOREC

Klavir

Gregor Zagorc, izjemni glasbenik, komponist, profesor, dirigent in mojster črno-belih tipk. Na oddelku za kompozicijo in dirigiranje je končal Akademijo za glasbo v Novem Sadu in se dodatno izpopolnjeval pri priznanih profesorjih po vsem svetu. Je dobitnik najrazličnejših nagrad in priznanj za glasbeno delo tako doma kot na tujem. Poleg tega, da je trenutno profesor glasbe in klavirja na ŠCNM, je njegova glasbena kariera zares bogata. Vodil je že najrazličnejše zasedbe, od vokalnih do instrumentalnih, trenutno pa je umetniški vodja tamburaškega orkestra Dobreč iz Dragatuša. Je ustanovitelj in dirigent Big banda in pihalnega orkestra ŠČNM. Leta 2019 je napisal prvo tamburaško opero na svetu “ Ambrož in Katarina”, ki je bila premierno izvedena 29. 12. 2019 v KC Semič.

MAJA KOKOL

Otroške glasbene urice

Sem samo Maja, ki v sebi ves čas nosi otroško igrivost. Po 20 čarobnih letih v vrtcu že desetletje s svojimi predstavami razveseljujem otroke po vsej Sloveniji. Verjamem namreč, da s smehom in ciljno zasnovano glasbo otroci na zabaven način osvajajo pomembne, v življenju potrebne vsebine. Rada imam iskrive in nagajive poglede, živahnost in odprtost – to pa je v otroških očeh vedno prisotno.

Pod Trško Goro 83a 8000 Novo mesto
∙ 064 191 544 
glasbenasola@gasperrifelj.com