Gašper Rifelj Glasbena šola logo
Gašper Rifelj Glasbena šola logo
  • Facebook
  • Instagram
Music Class
Music Sheets

OTROŠKE

GLASBENE

URICE

Opis naših druženj:
Naša tedenska druženja bodo polna poučnih vsebin, ki jih bomo povezovali z glasbo. Spodbujali bomo veselje do glasbe, s petjem in igranjem na instrumente bomo razvijali glasbeno ustvarjalnost, sposobnost ter izvajalske spretnosti, spodbujali doživljanje glasbe s ponujeno paleto različnih zvrsti, ustvarjali glasbena doživetja glasbenih del z gibalno-rajalno, plesno, likovno ter besedno komunikacijo, predvsem pa poskrbeli, da bodo otroci ob tem uživali. Skrbno zastavljene vsebine bodo načrtovane v skladu s cilji kurikula za vrtce ter tako prilagojene starosti, sposobnostim in željam vaših malčkov.
Ker smo majhen kolektiv, bomo ves čas povezani tudi z drugimi učitelji in učenci naše glasbene šole. Naša posebnost bodo skupne avtorske predstave, kjer vam bomo z veseljem pokazali, česa smo v timu z vašimi otroki sposobni. Veselimo se zabavnih uric z vašimi malčki, sama pa vam obljubim, da se bodo v moji družbi neskončno zabavali. Naj nasmeh zapoje!

Ko delaš z otroki, je življenje en sam čudež.

MAJA KOKOL

Otroške glasbene urice

Sem samo Maja, ki v sebi ves čas nosi otroško igrivost. Po 20 čarobnih letih v vrtcu že desetletje s svojimi predstavami razveseljujem otroke po vsej Sloveniji. Verjamem namreč, da s smehom in ciljno zasnovano glasbo otroci na zabaven način osvajajo pomembne, v življenju potrebne vsebine. Rada imam iskrive in nagajive poglede, živahnost in odprtost – to pa je v otroških očeh vedno prisotno.

Pod Trško Goro 83a 8000 Novo mesto
∙ 064 191 544 
glasbenasola@gasperrifelj.com