Gašper Rifelj Glasbena šola logo
Gašper Rifelj Glasbena šola logo
  • Facebook
  • Instagram
Violinist
Music Sheets

VIOLINA

OPIS PROGRAMA:

Učenci Bojana Ristića so deležni odličnega pristopa in pedagoškega vodstva pri učenju kitare, električne kitare in violine. Program prilagodimo glede na želje in cilje učenca ter tudi njegovemu predznanju. Učni program je sestavljen tako za popolne začetnike kot tudi za učence s predznanjem. Lahko se učijo po klasičnem programu (program glasbene šole) ali pa bolj svobodno in sproščeno.

BOJAN RISTIĆ 

Klasična, električna kitara in violina

Bojan Ristić je nižjo glasbeno šolo končal v Beogradu, v Ljubljani pa Konservatorij za glasbo. Njegovi učenci dosegajo zlate nagrade na državnih tekmovanjih, nekateri pa so bili sprejeti tudi na SGBŠ in Akademijo za glasbo v Ljubljani. Igra kitaro v skupinah Samorog, Deep Purfle in Embargo. Kot solist je sodeloval z večjimi orkestri (SNG Opera Ljubljana, Slovenska Filharmonija, Simfonični orkester Domžale-Kamnik ...) in tudi z večjimi glasbenimi izvajalci pri nas in v tujini (Esma Redžepova, Neisha, Jan Plestenjak).

 

Zaposlen je bil v orkestru SNG Opera in balet Ljubljana, na glasbeni šoli Jesenice, Walfdorski šoli v Ljubljani, Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani, glasbeni šoli Črnomelj in Srednji vzgojiteljski šoli Metlika. 

Pod Trško Goro 83a 8000 Novo mesto
∙ 064 191 544 
glasbenasola@gasperrifelj.com